Від прокурора до доцента: у головні люстратори рвуться шість кандидатів

Для участі в конкурсі на посаду директора департаменту люстрації Міністерства юстиції подали заявки шестеро кандидатів

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Мін'юсту.

Конкурсний відбір пройде з 19 по 21 квітня 2017 року. Він передбачає три етапи: тестування, розв'язання ситуаційних завдань та співбесіду.

Серед кандидатів, які претендують на цю посаду – виконуюча обов'язки директора люстраційного департаменту Анастасія Задорожна. В конкурсі також беруть участь: помічник-консультант народного депутата Валерія Бабенка Назар Крупчак, прокурор ГПУ Сергій Варич, головний спеціаліст Сектору запобігання корупції Міністерства аграрної політики та продовольства Віктор Рева, адвокат Петро Маслянчук та доцент кафедри менеджменту, економіки і права Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету Лілія Єрмоленко-Князева.

Нагадаємо, що 21 листопада 2016 року Тетяна Козаченко заявила про відставку з посади директора департаменту з питань люстрації Мін'юсту.

1-3 березня відбувся повторний конкурс на посаду директора департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції, але переможця так і не визначили. У грудні Мін'юст оголосив перший безуспішний конкурс.

14 березня Міністерство юстиції призначило виконуючою обов'язків директора Департаменту з питань люстрації Анастасію Задорожну та оголосило третій конкурс на цю посаду.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme