В Миколаєві заарештовано інженера, який хотів відправити військове обладнання на Росію

Суд взяв під варту інженера ДП "Зоря-Машпроект", підозрюваного у заволодінні майном підприємства з метою його збуту на Росію

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Центрального районного суду Миколаєва.

"Центральний райсуд Миколаєва розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу інженеру з налагодження і випробувань управління маркетингу та технічного забезпечення промислових газотурбінних установок ДП "Зоря-Машпроект". Його підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою до 9 червня з можливістю внесення застави у сумі 480 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваний у суді заперечив свою вину, а його захисник просив обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту в нічний час.

Дослідивши матеріали клопотання суд встановив, що підозрюваний має закордонний паспорт, знайомих на території Росії та країн ЄС, неодноразово виїжджав за кордон. Цілком ймовірним є ризик переховування від слідства та суду.

Нагадаємо, що у Миколаєві правоохоронці затримали працівника державного підприємства "Зоря-Машпроект" та місцевого ділка, які намагалися вивезти з території заводу комплектуючі до газотурбінних двигунів військового призначення, що використовуються на кораблях ВМФ Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme