У зоні АТО гарячіше всього поблизу Донецька. Двох бійців ЗСУ було поранено

З початку доби ворог 18 разів відкривав вогонь по опорних пунктах українських захисників

Як повідомляє прес-центр АТО, підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують провокаційні обстріли, двоє військовослужбовців ЗСУ отримали поранення, передає Depo.Донбас.

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку.

"По позиціях поруч Кримського ворог застосовував 82-мм міномети. Опорні пункти в районах населених пунктів Авдіївка та Кам'янка обстрілював з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По оборонцях Пісків та Опитного противник вів вогонь з кулеметів великого калібру, а по захисниках Зайцевого застосовував протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Приморському напрямку, по опорних пунктах поблизу Красногорівки ворог гатив з мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. З підствольних гранатометів вів провокаційний вогонь у бік наших позицій під Старогнатівкою. Кулемети великих калібрів застосовував у районі населених пунктів Водяне та Чермалик. Під Новотроїцьким активізувалися ворожі снайпери.

"На Луганському напрямку, з 82-мм мінометів та автоматичних гранатометів ворог обстріляв опорні пункти біля Катеринівки", - зазначають у прес-центрі АТО.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme