У Великдень у Дніпрі чоловік розбив жінці голову кувалдою

Чоловік та жінка разом святкували Великдень у генделику після церковної служби

У Великдень у Дніпрі чоловік розбив жінц…

Про це йдеться у повідомлені ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області, передає Depo.Дніпро.

У Самарському районі Дніпра у Великдень чоловік та жінка, які живуть разом, зранку пішли до церкви. Після церковної служби, співмешканці зайшли до кафе, де пили горілку.

"На подвір'ї свого дому жінка почала шукати ключі від будинку. Співмешканці почали сваритися і жінка сказала чоловікові, що пішла спати у флігель. Він розлютився і не контролюючи своїх дій взяв у флігелі кувалду та ударив нею жінку по голові. Жертва впала на ліжко, а чоловік наніс їй ще кілька ударів кувалдою по голові. Цього йому здалося мало, тому він взяв сокиру і вдарив нею потерпілу у спину. Від нанесених ударів жінка знепритомніла на ліжку, а чоловік ліг спати біля неї. Прокинувшись, він злякався, що дружина майже не дихає та викликав поліцію", - йдеться у повідомлені.


Поліцейські викликали швидку медичну допомогу. У лікарні жінці поставили діагноз – відкрита черепно-мозкова травма, внутрішньочерепна гематома.

52-річний чоловік раніше притягувався до адміністративної відповідальності за насильство в сім'ї.

За даним фактом слідчим відділенням Самарського відділення поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.
Нагадаємо, поліція повідомляє, що великодні молебні у храмах області пройшли без надзвичайних пригод.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme