У Садового придумали новий хитрий штраф

У Львові встановили п'ятикратний розмір штрафу у разі повторного самовільного встановлення рекламоносія чи вивіски

У Садового придумали новий хитрий штраф…

Як повідомляє Depo.Львів, суб'єкти господарювання, які повторно розмістили рекламоносії чи вивіски без отриманих відповідних дозволів за тими ж адресами, за якими конструкція вже була демонтована силами КП "Адміністративно-технічне управління", відшкодовуватимуть витрати на демонтаж, транспортування та зберігання такої конструкції у п'ятикратному розмірі. Відповідні рішення затвердив сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради.

Зокрема, внесено зміни у додатки до рішень виконавчого комітету від 21.05.2010 № 569 "Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у м. Львові" та від 11.11.2016 № 1025 "Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм (вивісок) у м. Львові".

"Коли суб'єкт господарювання розмістив конструкцію – чи рекламну, чи вивіску, він за процедурою отримує документ реагування – вимогу. Якщо він не виконує вимогу добровільного демонтажу чи отримання відповідних дозволів на цю конструкцію, вона примусово демонтовується силами "Адміністративно-технічного управління". Відповідно на суб'єкта господарювання покладаються витрати з демонтажу, транспортування і зберігання цієї вивіски. Після того, як суб'єкт це оплачує, він забирає вивіску і знову ж таки може її розмістити повторно.

Для того, щоб суб'єкт господарювання все ж таки задумався, чи йому варто ще раз повторно порушувати порядок, то введений п'ятикратний розмір штрафу, який буде певною фінансовою дисципліною для таких суб'єктів господарювання", - зазначив керівник КП "Адміністративно-технічне управління" Тарас Вітик.

Садовий масово знімає назви з львівських магазинів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme