У Харкові засудили розбійника, який у масці грабував аптеки

У Харкові засудили чоловіка, який скоїв серію озброєних розбійних нападів на аптеки

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, Московський районний суд Харкова визнав винним 45-річного харків'янина у серії розбійних нападів на аптеки (ч.3 ст.187 КК України) у трьох районах міста.

За інформацією керівника Харківської місцевої прокуратури №4 Володимира Купріянова, чоловіка засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прокуратура довела у суді, що протягом 2015-2016 років зловмисник скоїв серію розбійних нападів на аптеки у Московському, Київському та Шевченківському районах міста.

За даними прокуратури, зловмисник у медичній масці заходив до аптеки, підходив до провізора та, погрожуючи пістолетом травматичної дії, вимагав відкрити касу. Звідти забирав усі гроші та тікав. В одній із аптек на Салтівському шосе крім готівки розбійник забрав із собою майже на 9 тис. грн. ліків, що містять наркотичні речовини.

"Загалом встановлено 7 епізодів злочинної діяльності. Загальна сума викраденого становить близько 30 тис. грн. Затримали зловмисника на одному із ринків міста після скоєння чергового розбою", - розповів Купріянов.

Вирок суду не набув чинності, оскільки триває час на апеляційне оскарження.

Наразі на вимогу прокуратури засуджений перебуває під вартою.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові п'яний водій влетів у підземний перехід.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme