Троє громадян Марокко скоїли кривавий розбій біля клубу "Плазма" в Харкові

Харківський суд арештував майно громадянина Марокко, якого підозрюють у розбійному нападі

Троє громадян Марокко скоїли кривавий ро…

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в ухвалі Московського районного суду Харкова від 4 квітня.

Суд розглянув клопотання слідчого про арешт майна підозрюваного у розбійному нападі, поєднаному із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень особі, яка зазнала нападу, за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 187 ККУ).

Згідно матеріалів справи, 31 березня близько 2:20 громадянин Королівства Марокко разом із двома співвітчизниками побили і пограбували поблизу клубу "Плазма" на проспекті Тракторобудівників свого знайомого.

Скоїти злочин троє чоловіків домовилися завчасно. Підозрюваний взяв із барної стійки в клубі "предмет, пристосований для спричинення тілесних ушкоджень" – пляшку горілки "Фінляндія". Усі троє вийшли з клубу та чекали на свою жертву.

На вулиці постраждалий, нічого не підозрюючи про наміри своїх знайомих, підійшов до них. Тоді підозрюваний схопив його, завдав ударів в обличчя, потім – пляшкою горілки вдарив ззаду по голові потерпілого. Внаслідок ударів чоловік впав, після чого усі троє відлупцювали його ногами. Один із нападників також із кишені потерпілого витягнув мобільним телефоном "IPhone 6 Gold".

Згідно експертизи, потерпілий отримав непроникаючу важку черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню зі здавленням відламків, відкритий втиснутий багатофрагментальний перелам правої скроневої кістки, травматичний крововилив, перелам потиличної кістки праворуч та інші травми.

Чоловіка оголосили в розшук. Затримали його 1 квітня в Умані, коли той на автомобілі Nissan Teana рухався трасою Київ – Одеса.

Як виявилося, марокканець був відрахований із Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова у зв'язку із порушенням навчального договору, посвідку на його тимчасове проживання в Україні скасували 20 липня 2016 року.

2 квітня чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину, що передбачає конфіскацію майна. З огляду на це, слідчий звернувся до суду з проханням накласти арешт на автомобіль підозрюваного.

Суд задовольнив клопотання слідчого й наклав арешт на Nissan Teana, що належить марокканцю.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові мешканці окупованого Донбасу за хабар робили картки українського держбанку.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme