UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Тернопільські "автомайданівці" звинувачуюють правоохоронців у вимаганні

Активісти стверджують, що працівники управління захисту економіки вимагали у підприємця "плату" за "вирішення питання" по скарзі

Тернопільські "автомайданівці" звинувачу…

Активісти тернопільського "Автомайдану" звинувачують правоохоронців у вимаганні гроше і паливно-мастильних матеріалів у місцевого підприємця, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на ФБ активістів.

"Сьогоднішній ранок ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок розпочався не з кави, а зі скарги тернопільського підприємця. До нього завітали представники УЗЕ (управління захисту економіки) в Тернопільській області. Свій візит мотивували наявністю на бізнесмена начебто скарги. І натякнули, що її легко вирішити - матеріальною допомогою УЗЕ чи бодай машинним маслом", - написали "автомайданівці.

Підприємець встиг сфотографувати частину авто, на якому прибули працівники поліції УЗЕ.

"Просимо Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України звернути увагу на поведінку представників УЗЕ в Тернопільській області і притягнути до належної відповідальності, аж до звільнення. Підприємець готовий давати свідчення і спілкуватися з пресою, тому тиск на нього буде фатальною помилкою", - наголосили активісти.

Нагадаємо, торік на вимаганні затримали двох тернопільських полісменів. Вони вимагали понад 50 тис грн в тернополянина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme