UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Спритний підприємець на Хмельниччині підробив документ аби платити менше

Прокурори в Красилові задокументували факт використання замовником будівництва завідомо підробленого документа

Спритний підприємець на Хмельниччині під…

На Хмельниччині прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом використання замовником будівництва завідомо підробленого документа, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

На виконання вимог законодавства на початкових стадіях будівництва торговельно-розважального центру у Красилові між міськрадою та забудовником укладено договір, згідно якого останній взяв на себе обов'язок сплатити на розвиток інфраструктури населеного пункту 5% вартості будівництва.

Проте будівельник на підтвердження вартості будівництва подав завідомо неправдивий кошторис, в якому вартість робіт занижена на близько 700 тис. грн, що стало основою для зменшення розміру коштів пайової участі.

А на підставі завідомо неправдивої декларації про готовність об'єкта до експлуатації, за замовником зареєстровали право власності на цю нерухомість.

За фактом Старокостянтинівська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч.4 ст.358 - використання завідомо підробленого документа Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування, проведення якого доручено слідчому відділу Красилівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області.

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme