Розенко обізвав голову місії МВФ в Україні "жахливим непрофесіоналом"

Соціальний віце-прем'єр-міністр Павло Розенко поставив під сумнів професійну компетенцію голови місії МВФ в Україні Рона ван Родена

Про це урядовець написав у Facebook, передає Depo.ua з посиланням на "Економічну правду".

Так, коментуючи статтю ван Родена на тему реформування пенсійної системи, він відзначив, що голова місії МВФ не розуміє українських реалій.

"Після слів "експерта", що "основна структура пенсійної системи не змінилася з радянських часів", пропало будь-яке бажання читати цю всю маячню до кінця...", - написав Розенко.

"Ну а сентенції на тему запровадження другого рівня - взагалі "no comment". Людина просто не розуміє, що це таке і як воно все працює... Жахлива непрофесійність!!!", - додав він.

Нагадаємо, що в своїй статті ван Роден заявив, що "запровадження так званої накопичувальної пенсійної системи (другий рівень) на додаток до чинної системи, на чому дехто наполягає, не матиме особливого сенсу без попереднього виправлення недоліків чинної системи".

"Введення накопичувальної системи було б передчасним, враховуючи нинішній рівень розвитку фінансових ринків і нормативно-правову базу в Україні", - писав голова місії МВФ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme