Порошенко провів телефонні переговори з Путіним, Олландом і Меркель

Прес-служба президента Росії повідомляє про те, що в понеділок, 17 квітня, відбулися телефонні переговори за участю Володимира Путіна, Петра Порошенка, Франсуа Олланда та Ангели Меркель

Порошенко провів телефонні переговори з…

Лідери країн Нормандської четвірки обговорили пасхальне перемир'я на Донбасі та підтвердили прихильність Мінським угодам, передає Depo.ua.

Також була піднята тема загроз, які почастішали по відношенню до представників ОБСЄ та необхідності активізації процесу обміну заручниками.

Представники Нормандської четвірки подякували президенту Франції Франсуа Олланду за його роботу в досягненні миру на Донбасі та висловили сподівання, що роботи в цьому форматі буде продовжена після виборів президента.

Нагадаємо, що остання зустріч "нормандської четвірки" на рівні глав держав пройшла 20 жовтня 2016 року в Берліні.

27 березня представник України в Контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма запропонував провести нову зустріч лідерів країн "нормандської четвірки".

Нормандський формат - дипломатична група високопоставлених представників чотирьох країн (України, Німеччини, Франції та Росії) з врегулювання ситуації на сході України і виконання Мінських угод.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme