UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Під Вінницею восьмикласник катав братика на "Мерседесі", який вкрав їхній тато

Діти розповіли, що їхній батько приїхав на новій машині і дозволив їм покататися

На одній з вулиць села Лукашівка, що під Вінницею, поліцейські зупинили мікроавтобус "Mercedes Vito", який перебував у розшуку. Ним керував 14-річний хлопець, інша 8-річна дитина знаходилась на пасажирському сидінні. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу обласного управління Нацполіції.

Як з'ясувалось, "Мерседес" біля місцевого кафе залишив інший житель села. Він не хотів сідати п'яним за кермо, тож залишив свій автомобіль, а сам пішов додому. Коли ранком повернувся за машиною – її не було на місці.

Працівники слідчо-оперативної групи, опитуючи місцевих жителів, побачили, що їм назустріч їде розшукуваний автомобіль. Наздогнавши його, поліцейські побачили у салоні двох дітей віком 8 та 14 років. Старший хлопчик знаходився за кермом. Він розповів поліцейським, що на цій машині вранці повернувся додому їхній батько і дозволив їм покататися.

Під час розмови з батьком дітей з'ясувалося, що він та його товариш причетні до викрадення машини. Чоловік розповів, що він з другом з сусіднього села поверталися додому в стані сп'яніння. Їдучи повз кафе, біля мікроавтобуса вони знайшли куртку, у кишені якої знаходився ключ від машини та брелок сигналізації. Натиснувши на кнопку брелока, машина відкрилась. Вони сіли та поїхали. Наступного дня вирішили машину здати на металобрухт.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За такий злочин 36 та 37-річним правопорушникам загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme