UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Одеситів будуть штрафувати за порушення правил і техніки пожежної безпеки на травневі свята

Одеситів попереджають про штрафи за порушення правил безпеки під час травневих свят

Одеситів будуть штрафувати за порушення…

Як повідомили Depo.Одеса в департаменті муніципальної безпеки Одеської міської ради, городян закликають, в період травневих свят дотримуватися громадського порядку і правил благоустрою території міста.

На жаль, не рідкісні випадки грубого порушення правил і техніки пожежної безпеки, що призводить до сумних наслідків для озелененою частини міста і життя людини. З метою пожежної безпеки в місті Одесі настійно рекомендуємо використовувати тільки стаціонарні мангали.

Особи, які допустили розпалювання вогню поза спеціально обладнаних майданчиків і стаціонарних мангалів, а також відповідальні за псування зелених насаджень і об'єктів благоустрою в парках, скверах і прибережній зоні будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за порушення Правил благоустрою території міста Одеси. Штраф за порушення становить від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

При підготовці до травневих свят КП "Узбережжя" з метою пожежної безпеки на території пляжів будуть обладнані мангальними майданчиками.

Крім того, з метою дотримання належного санітарного стану території пляжів планується збільшення кількості сміттєзбиральних контейнерів і установка щоденного графіка вивозу сміття на пляжах.

Для закриття вільного в'їзду автотранспорту в прибережну зону на в'їздах в прибережну зону будуть розташовані шлагбауми. В'їзд буде дозволено виключно автотранспорту оперативного реагування, технологічного автотранспорту.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme