На Полтавщині жінка під час застілля зарізала подругу

Між жінками, під час спільного вживання алкоголю виник конфлікт, під час якого підозрювана вдарила ножем гостю

На Полтавщині жінка під час застілля зар…

17 квітня, о 21:00 години до Кременчуцького відділу поліції надійшло звернення від продавчині місцевого магазину, яка повідомила, що невідома жінка розповіла їй про скоєне вбивство, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції України у Полтавській області.

На місце події прибули наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група Кременчуцького відділу поліції. Правоохоронці встановили усі обставини злочину.

Жінкою, яка повідомила про спричинення тілесних ушкоджень знайомій, виявилась 51-річна місцева мешканка. Подія трапилася в її приватному господарстві по провулку Арсенальному.

"Між жінками, під час спільного вживання алкоголю виник конфлікт, під час якого підозрювана вдарила ножем гостю. 45-річну потерпілу до лікарні госпіталізовано з проникаючою колото-різаною раною", - розповів керівник поліції Кременчука Олександр Коцар.

За фактом події розпочато кримінальне провадження за першою частиною статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до восьми років.

Раніше Depo.Полтава повідомляло, що 16 квітня в одному з дитсадків Кременчука на дітей впав паркан, внаслідок чого десятирічна дівчинка отримала закритий перелом шийки лівої плечової кістки зі зміщенням, а її дев'ятирічному брату медики діагностували забій правої гомілки ступеневого суглоба і п'ятки правої ноги.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme