На Полтавщині чоловік отримав удар ножем за зауваження п'яному перехожому

33-річного мешканця Кременчука госпіталізували до лікарні з проникаючим ножовим пораненням після конфлікту на вулиці з нетверезим незнайомцем

На Полтавщині чоловік отримав удар ножем…

17 квітня, о 21:40 до кременчуцької поліції надійшло повідомлення з лікарні про звернення 33-річного мешканця Кременчука з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції України у Полтавській області.

Як повідомив керівник Кременчуцького відділу поліції Олександр Коцар, потерпілий зробив зауваження чоловікові, який напідпитку ішов дорогою. Між ними виник конфлікт, який власне і потягнув негативні наслідки.

Наразі особа чоловіка, який спричинив кременчужанину тілесне ушкодження, встановлюється.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Очевидців події, а також осіб, які володіють інформацією, що може бути корисною для органів досудового слідства, просимо повідомити її поліції Кременчука або за номером "102".

Раніше Depo.Полтава повідомляло, що 17 квітня у Кременчуці на Полтавщині між двома жінками, під час спільного вживання алкоголю виник конфлікт, під час якого підозрювана вдарила ножем гостю. 45-річну потерпілу до лікарні госпіталізовано з проникаючою колото-різаною раною.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme