Mcdonald's підтвердив, що продає ресторани у Криму

У прес-службі українського Mcdonald's підтвердили продаж приміщень в Криму, які до анексії півострова Росією належали компанії

Про це в коментарі заявила PR-директор Mcdonald's Ukraine Анастасія Зражевська, передають Depo.ua з посиланням на Крим.Реалії.

При цьому наголошується, що деталей угоди в компанії не розголошують.

"З квітня 2014 року компанія МакДональдз в Україні не мала можливості вести бізнес у приміщеннях ресторанів МакДональдз в Сімферополі та Ялті і продала ці приміщення. Умови продажу є конфіденційними", – зазначила Зражевська.

Раніше в керівництві українського Mcdonald's спростували інформацію про відновлення роботи компанії на території анексованого Криму.

Напередодні кримський провладний ресурс Кримінформ повідомляв, що колишні ресторани мережі Mcdonald's в Севастополі, Ялті та Сімферополі готуються до відновлення роботи, але під іншим брендом.

7 квітня в Сімферополі відбулося відкриття закладу швидкого харчування Мир Бургер в приміщенні, де раніше розташовувався ресторан Mcdonald's. Олексій Чернявський, який представився місцевим журналістам власником мережі фастфуду, заявив, що купив приміщення ресторану у Mcdonald's.

Раніше російська мережа швидкого харчування РусБургер заявила, що йде з Криму і не відкривати ресторан у Сімферополі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme