UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Губернатор Одещини представив свого заступника

Заступником Максима Степанова став чиновник, який встиг попрацювати під керівництвом Міхеіла Саакашвілі

Губернатор Одещини представив свого заст…

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов в ході апаратної наради представив свого першого заступника, який став переможцем в конкурсі на цю посаду конкурсу та спеціальну перевірку.

Першим офіційним заступником Степанова став Ігор Ткачук.

Ткачук за часів губернаторства Міхеіла Саакашвілі займав посаду заступника керівника апарату ОДА, однак був звільнений. Пізніше Ткачук подав документи на участь в конкурсі на заміщення посади керівника апарату ОДА і виграв його. Тепер, після затвердження кандидатури і узгодження у всіх інстанціях чиновник офіційно представлений громадськості.

Крім того, губернатор Одещини запевнив, що днями будуть затверджені і інші заступники, а також голови районних адміністрацій.

Нагадай, що крім Ігоря Ткачука, конкурс на першого заступника і заступника з соціально-гуманітарного блоку виграли Олександр Терещук і Сергій Колебошин.

Нагадаємо, що 27 лютого, стали відомі прізвища кандидатів на посади заступників губернатора Одещини Максима Степанова. Так, за результатами конкурсу його першим заступником після 25 днів, які відводяться для перевірки кандидата, може стати колишній начальник міліції міста Києва Олександр Терещук.

Раніше Depo.Одеса вже писали, що Олександр Терещук відомий тим, що перебуваючи на посаді голови міліції у Волинській області, відправив до Києва загони "Беркута" на розгін Євромайдану наприкінці листопада 2013 року.

3 березня, в Одесі протестували проти призначення генерала міліції часів Януковича віце-губернатором Одещини.

Степанов заявив, що вважає конкурс на посади своїх заступників законним і готовий співпрацювати з його переможцями.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme