UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Газовики Хмельниччини спрацювали в мільйонні збитки

Торік ПАТ "Хмельницькгаз" отримав 10,7 млн грн збитків

Газовики Хмельниччини спрацювали в мільй…

У 2016 році ПАТ "Хмельницькгаз" отримав 10,7 млн. грн збитків, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби відомства.

"Складна фінансова ситуація спричинена виникненням заборгованості побутових споживачів та підприємств ТЕК за послуги розподілу газу, що утворилася через загальне зниження розрахунків споживачів за спожитий природний газ після його подорожчання, - пояснюють причини накопичення заборгованості в ПАТ. - Якщо у 2015 році рівень оплати споживачів досягав 100%, то вже в минулому році лише 71%."

Торік, разом з тим, в модернізацію газотранспортної системи інвестовали 32 млн грн. Замінили 20 км аварійний ділянок мереж та відремонтували чи реконструювали майже 500 споруд. Окрім того, для забезпечення обліку природного газу, відповідно до вимог законодавства, компанія безкоштовно встановила понад 2,2 тис. індивідуальних лічильників та 309 загальнобудинкових приладів обліку.

"Основний акцент зробили на підвищення якості обслуговування наших клієнтів, - переконує голова правління ПАТ "Хмельницькгаз" Михайло Юрченко. - У Хмельницькому, Кам'янці-Подільському та Славуті відкрились Центри обслуговування клієнтів європейського зразка, які працюють за сучасними стандартами та технологіями. Крім того, вдалося без проблем пройти найвідповідальніший період - опалювальний сезон, до проведення якого компанія готується впродовж року, виконуючи інвестиційну програму та вкладаючи кошти у розвиток мереж".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme