UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Forbes назвав найвпливовіших б'юті блогерів світу

Авторитетне видання Forbes назвало найвпливовіших б'юті блогерів світу

Експерти Forbes вивчили популярні соцмережі і прорахували кількість підписників, резонанс і актуальність контенту, а також залучення аудиторії, передає Depo.ua з посиланням на Новое время.

В результаті, аналітики склали рейтинг топ-10 найвпливовіших б'юті блогерів.

10. Вейн Госс

Британський візажист веде блог на Youtube, де на його оновлення підписані майже 3 млн користувачів. З 2008 року його ролики переглянули понад 372 млн разів.

© Wayne Goss/Youtube

Фото: © Wayne Goss/Youtube

9. Крістен Домінік

Крістен веде кілька сторінок в соцмережах, де загальна кількість підписників сягає 4 млн. На сьогоднішній день блогер встигла попрацювати з L'oreal, Sephora і Urban Decay.

© Dominique Christen

Фото © Dominique Christen

8. Менні Гутьєррес

Гутьєррес один з найбільш успішних чоловіків у сфері б'юті. На його канал на YouTube підписані більше двох мільйонів чоловік, а в Instagram - більше 3 мільйонів. Варто зазначити, що на початку цього року хлопець став обличчям косметичного бренду Maybelline .

© Manny Gutierrez

Фото © Manny Gutierrez

7. Канді Джонсон

Одна з найвпливовіших б'юті блогерів може похвалитися майже 4 млн підписників на YouTube і більш ніж 421 млн переглядів. Крім проведення регулярних семінарів, дівчина працює над своєю лінією косметики. Зараз вона випустила лінійку лаків для нігтів.

© Kandee Johnson/Youtube

Фото © Kandee Johnson/Youtube

6. Джефрі Стар

Співак та модель прославився завдяки любові до візажу. Він має понад 4 млн підписників на YouTube і навіть випустив власну лінію косметики.

© Jeffree Star/Youtube

Фото © Jeffree Star/Youtube

5. Шеннон Харріс

Блогер почала свою кар'єру в 2009 році і за цей час знайшла майже 3 млн шанувальників. Зараз дівчина заснувала свій б'юті бренд, який виготовляє кисті і накладні вії. Крім того, вона співпрацювала з Clinique і Smashbox Cosmetics.

© Shannon Harris/Youtube

Фото: © Shannon Harris/Youtube

4. Ніккі де Джегер

Одна з найвпливовіших б'юті блогерів може похвалитися більше 7 млн підписників на YouTube і 6 млн - в Instagram. Цього спільно з косметичним брендом Ofra дівчина випустила палітру хайлайтерів.

© Nikkie de Jager/Youtube

Фото: © Nikkie de Jager/Youtube

3. Худа Каттан

Найпопулярніший б'юті блогер займає третю сходинку рейтингу. На її сторінку в Instagram підписані понад 19 млн користувачів. Зараз дівчина випускає свою лінію макіяжу, яка користується великою популярністю.

© Huda Beauty

Фото: © Huda Beauty

2. Мішель Фан

Крім мільйонів підписників і співпрацею з косметичними брендами, Фан може похвалитися власною лінійкою косметики та компанією, яка займається постачанням б'юті продуктів, навчанням і налагоджує комунікацію між блогерами.

© Michelle Phan

Фото: © Michelle Phan

1. Зої Сагг

За кілька років ведення блогу, дівчина не тільки отримала підтримку мільйонів підписників, але і була удостоєна високих нагород. У 2011 році Cosmopolitan назвав її найкращим б'юті блогером, а в 2015 році нарівні з Вікторією Бекхем і Еммою Уотсон, потрапила в список найбільш надихаючих "Жінок Десятиліття" за версією журналу Grazia. Вона також написала роман Дівчина Онлайн, який став бестселером у Великобританії.


© Zoella

Фото: © Zoella

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme