UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Експерти шукають порушення закону при реконструкції Театру на Подолі

Робоча група щодо Театру на Подолі хоче отримати інформацію про можливі порушення законодавства при реконструкції театру, зробити фахову експертизу та отримати всю історію будівництва: від 90-х до сьогодні

Про це заявив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Укрінформ".

"Окрім цього, потрібно бачити і проектно-кошторисну документацію, аби розуміти деталі, та врешті-решт ми маємо надати фахові бачення щодо досліджень та експертиз", - сказав він.

Бондаренко наголосив, що мета робочої групи знайти виважене та відповідальне вирішення проблеми з будівлею театру та виробити процедуру для унеможливлення подібних конфліктів у майбутньому.

"Робоча група не є судом останньої інстанції, вона не може встановлювати чи не встановлювати порушення, для цього нам потрібно провести ряд експертиз і досліджень, за результатами яких конкретні експерти встановлюватимуть конкретні факти", - сказав Бондаренко.

Додамо, 10 квітня навколо скандального Театру на Подолі зник паркан.

Нагадаємо, раніше петиція на сайті Київради з вимогою демонтувати фасад нової будівлі Театру на Подолі набрала необхідні для розгляду 10 тисяч голосів.

Додамо, столична влада обіцяє провести незалежну технічну експертизу щодо можливих порушень містобудівного, пам'яткоохоронного законодавства, авторських прав при реконструкції будівлі Театру на Подолі до квітня 2017 року.

Нове приміщення скандального Театру на Подолі, після відкриття фасаду,
торгаші вже пристосували для своєї роботи.

Також активісти припускають, що будинки навколо Театру на Подолі знесуть. Начебто під час зведення театру був "зчесаний" кут покрівлі сусідньої будівлі разом з карнизом.

Киянам презентували фасад Театур на Подолі, але більшість активістів, блогерів та рядових киян порявняли це архітектурне творіння з величезним МАФом або енергоблоком Чорнобильської АЕС.

Столичні архітектори готують свій варіант Театру на Подолі.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme