Джеймс Ганн погодився зняти третю частину фільму "Вартові Галактики"

Джеймс Ганн погодився стати автором сценарію і режисером третьої частини "Вартових Галактики"

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook., передає Depo.ua.

Він нагадав про історію невдалих голлівудських трилогій і зазначив, що не хоче ставати частиною "безчесної традиції", коли прикидаються, що третій фільм не існує. Як підкреслив режисер, він не міг би знімати "Вартових Галактики – 3" через гроші або через те, що так хочуть інші люди.

За словами Ганна, його любов до персонажів цієї саги є глибшою, ніж можуть уявити фанати. Тому постановник вирішив взяти участь у створенні третьої частини.

Крім того, режисер розповів, що більша частина фільмів Marvel останніх десяти років вела до нових стрічок "Месники: Війна нескінченності". Дія "Вартових Галактики – 3" буде розгортатися після подій, описаних у цих картинах. Третя частина завершить нинішню стадію "Вартових Галактики" і допоможе "катапультувати" нових і старих героїв Marvel упродовж наступних десяти років і далі, повідомив Ганн.

Нагадаємо, перший фільм вийшов у 2014 році, другий вийде в прокат у травні 2017 року. Обидві стрічки зняті Джеймсом Ганном.

У картинах знімаються Кріс Пратт, Зої Салдана, Дейв Батіста, ще двох персонажів озвучили Бредлі Купер і Він Дизель. Фільми є частиною кіновсесвіту Marvel.

Раніше, вийшов новий трейлер другої частини фільму "Вартові галактики". Картина зайняла друге місце в рейтингу найбільш очікуваних фільмів 2017 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme