Адміністрація Порошенка хоче отримати доступ до реєстру відшкодування ПДВ

Адміністрація президента просить надати їй доступ до реєстру автоматичного відшкодування податку на додану вартість

Про це йдеться у зверненні заступника глави АП Дмитра Шимківа до в. о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана, пише Depo.ua з посиланням на ЕП.

"…просимо забезпечити до 21 квітня 2017 року організацію не менше трьох робочих місць для уповноважених осіб Ситуативного центру Адміністрації президента України для доступу до систем, які забезпечують повний цикл процесів адміністрування податку на додану вартість", - йдеться у зверненні.

Вказується, що доступ має організовуватися "шляхом створення персональних облікових записів для прямого доступу до табличних об'єктів систем та реєстрів на аналітичному сервері ДФС з правом читання даних і створення об'єктів (таблиць, пакетів, процедур тощо) у власних схемах зі спільним для вказаних робочих місць простором в обсягах не менше 100 Гб на кожну схему".

Нагадаємо, що раніше глава Мінфіну анонсував запуск автоматичного реєстру відшкодування податку на додану вартість з 1 квітня 2017 року.

Також Данилюк заявив про багатьох спроб саботувати запуск реєстру.

"Мінфін і Казначейство були готові до запуску ще місяць тому, але в ДФС все робилося для того, щоб це не сталося. Після зміни керівництва ДФС став зрозумілим масштаб проблеми", - додав міністр.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme