Вінницький засновник "ВНР" просить пом'якшити покарання

Молодий чоловік у 2014 році запрошував вінничан на референдум для створення "Вінницької Народної Республіки"

Вінницький засновник "ВНР" просить пом&#…

У Вінниці 24-річний Олексій Кузічкін, який був засуджений за сепаратизм до позбавлення волі на 3 роки, оскаржив свій вирок в суді апеляційної інстанції. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Апеляційного суду Вінницької області.

Повідомляється, що наприкінці квітня колегія суддів Апеляційного суду Вінницької області перегляне вирок Вінницького міського суду.

Нагадаємо, що в листопаді 2016 року Вінницький міський суд визнав Олексій Кузічкіна винним у вчиненні злочину передбаченого частиною 1 статті 110 ККУ "Посягання на територіальну цілісність та недоторканість України" та призначив йому покарання: позбавлення волі на три роки.

У 2014 році Кузічкін розмістив в проросійських групах "Вести ЛНР" та "Новости Новороссии", аудиторія яких становить 35 тисяч фоловерів, інформацію про референдум щодо самостійності Вінницької області та створення в межах її території так званої "ВНР". Не врятувало "сепаратиста-початківця" і те, що допис він робив не від свого імені, а з "липового" акаунту "Ксения Сидак".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme