У Садового обіцяють виділити більше грошей для громадськості

Межу кошторисів малих проектів "Громадського бюджету" збільшать до 500 тис грн

Робоча група напрацювала зміни до положення про "Громадський бюджет" на 2017 рік. Серед основних нововведень – збільшили максимальну межу кошторисів для малих проектів з 200 до 500 тисяч гривень. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук депутат Валерій Веремчук, пише Depo.Львів.

Окрім того, робоча група пропонує дати можливість подавати на конкурс проекти не лише зі Львова, а й з Винник, Брюхович і Рудно.

"Ще один важливий момент – врахували торішню проблему, коли автори за браком інформації вказували дещо нереалістично малі суми для реалізації проектів. Відтак профільні управління будуть зобов'язані виносити на громадське голосування проекти з уже поправленими кошторисами. Якщо ж для малих проектів сума перевищуватиме лімітовані 500 тисяч, їх, за згодою авторів, відноситимуть у категорію великих проектів", – написав Веремчук.

Також, за пропозицією депутата, після Великодня розпорядники коштів відзвітують, на якій стадії перебуває реалізація проектів-переможців-2016.

"Їх, на моє переконання, треба втілити у життя якнайшвидше і в повному обсязі. Торік "Громадський бюджет" став однією із найкращих ініціатив у місті. Сподіваюся, що запропоновані зміни змотивують львів'ян ще активніше пропонувати, як зробити Львів комфортнішим для життя", – додав Веремчук.

Раніше ми повідомляли про те, як люди Садового уникають роботи у Львівській облраді.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme