UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Терпіння США щодо КНДР закінчилося, - Пенс

Віце-президент США відвідав кордон між двома Кореями. Він пообіцяв Південній Кореї підтримку з боку США та закликав Китай чинити тиск на Пхеньян

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на DW.

Віце-президент США Майк Пенс у понеділок, 17 квітня, відвідав демілітаризовану зону на кордоні між Північною та Південною Кореєю. В ході візиту він наголосив, що "ера стратегічного терпіння" позаду. "Люди Північної Кореї, армія Північної Кореї, не мають сумніватися у рішучості США стояти пліч-о-пліч із нашими союзниками", - цитує Пенса інформагенція dpa.

Він також наголосив, що США шукають миру, однак "усі можливості розглядаються". Пенс також висловив сподівання, що Китай застосує свої "надзвичайні важелі" для впливу на Пхеньян і примусить його відмовитися від ядерної зброї.

Згодом Пенс підійшов на відстань кількох метрів до кордону з Північною Кореєю, де його сфотографували північнокорейські прикордонники. На кордоні віце-президент також поспілкувався із офіцером американської армії.

Нагадаємо, що радник із національної безпеки США Герберт Раймонд МакМастер заявив, що нині вже існує міжнародний консенсус, у тому числі і з Китаєм, про те, що подальші ракетні випробування Північної Кореї не можна терпіти.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme