Напад на сільськогосподарське підприємство на Харківщині: Зловмисники затримані

Правоохоронці Харківщини затримали чоловіків, які скоїли розбійний напад на сільськогосподарське підприємство

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП в Харківській області, правоохоронці затримали раніше судимого 36-річного мешканця села Страстне та 20- річного мешканця села Перемога Лозівського району.

За відомостями поліції, зловмисники сіли за кермо викрадених автомобілів та рушили у напрямку Харкова. Неподалік селища Чкаловське, не впоравшись з керуванням, водії обох авто здійснили зіткнення з перешкодою - опорою та деревом, та покинули автівки.

Наразі транспортні засоби повернуті власнику.

За даним фактом слідчим відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст. 187 (розбій) та ч. 2 . 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Чоловікам оголошено про підозру у скоєння вищевказаних злочинах. Зараз вони затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримуються в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляв Depo.Харків, подія сталася в селі Василенкове Шевченківського району Харківської області вчора, 16 квітня, о 2:30. Вночі двоє чоловіків з масками на обличчях, одягнуті в камуфляжний одяг, зайшли до сторожки підприємства та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зв'язали 47-річного сторожа. Зловмисники заволоділи реєстратором відеоспостереження, ноутбуком, двома мобільними телефонами, автомобілями.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme