UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Футболіст російського клубу: Аеропорт у Львові як у нас вокзал

Новачок "Уралу" Грегор Балажіц розповів про життя в Україні, де він виступав за "Карпати"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Уралу".

- Чесно скажу, що в Україну не хотів їхати. Але в Словенії в тому клубі, де я грав, останні півроку не платили зарплату. У Словенії такий закон в професійному футболі: ти щомісяця маєш сплачувати податки. А якщо зарплати немає, то як бути? В той момент моя гра сподобалася скаутам "Карпат". Треба було думати про своє життя, про фінанси, тому я поїхав грати в Україну.

- Що тебе найбільше здивувало в Україні?

- Там в магазинах були продукти низької якості. Інфраструктура там інша, дороги взагалі ... Прилетів до Львова, побачив аеропорт, як у нас вокзал (сміється - прим. Ред.). Подумав: "Що це таке?". Сумки кидали куди попало. Я ніби потрапив в інший світ.

- Розкажи найцікавіший випадок, що стався з тобою в Україні.

- Одного разу, коли у нас йшла серія з низки невдалих матчів, до нас на тренування прийшли вболівальники. Вони принесли зарізаного барана. Ось так. Там у людей зовсім інший менталітет. Він сильно відрізняється від європейського. До цього теж треба звикнути. В Україні у мене була своя машина зі словенськими номерами. Поліцейські мене постійно зупиняли, щось вигадували, вимагали платити гроші. "Чудили" тільки так! (Посміхається) Іноді мене перевіряли на наявність в крові алкоголю. Треба було просто дихнути в обличчя поліцейському. Раніше такого не бачив, - сказав Балажіц.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme