"Битва" донецьких у Києві, засилля "нулів" та інші "цікавинки" туру УПЛ

Вчора було зіграно останні два матчі 25 туру Української Прем'єр-ліги

"Битва" донецьких у Києві, засилля "нулі…

На Depo.Сектор огляд найцікавіших подробиць чергового туру вітчизняного футбольного чемпіонату.

"Зоря" – "Динамо" – 0:1

Перший матч туру було зіграно ще у п'ятницю і це був одразу його центральний матч. "Динамо" знову здолало "Зорю" в Запоріжжі – єдиний гол на рахунку Дениса Гармаша. Втім, цей матч міг і повинен був завершуватися з куди більш великим рахунком, адже і одна, і інша команда мали дуже багато шансів, аби змінити рахунок на табло.

Перемога над головним конкурентом в битві за Лігу чемпіонів практично гарантує "Динамо" спокійну кінцівку сезону, а от команді Юрія Вернидуба варто задуматись над якістю реалізації гольових моментів, аби не створити собі проблем в суперечці вже за "бронзу".



"Ворскла" – "Карпати" – 0:0

Неприємною "фішкою" туру стала велика кількість команд, які зіграли "на нуль". Серед них були і "Ворскла" з "Карпатами". Їх очне протистояння було таким нудним, що авторам "хайлайтів" матчу довелося включати до "нарізки" навіть підкати і дуже неточні удари.



"Олімпік" – "Шахтар" – 0:4

"Принципове донецьке дербі", про яке так багато говорили весь тиждень, насправді виявилося побиттям однієї команди іншою. Можливо, київський стадіон "Динамо", на якому грали команди, став для "Шахтаря" таким собі додатковим подразником, можливо, поразка від "Чорноморця" в попередньому турі розізлила "гірників", але факт залишається фактом – від "Олімпіка" в суботу не залишили живого місця!



"Дніпро" – "Сталь" – 0:0

Ще один матч, про який забули вже через декілька годин після фінального свистка. Три удари в площина воріт на два команди за матч… треба терміново створювати єдиний пул, друзі, тільки він врятує нас! Хоча, можна ще логотип УПЛ і графіку змінити.



"Волинь" – "Зірка" – 1:0

Луцька "Волинь" здобула першу перемогу в УПЛ за півроку. Символічно, що сталося це у Великдень – остаточно про воскресіння команди Кварцяного говорити ще зарано, але з останнього місця "Волинь" піднялася і свою паску ввечері гравці могли їсти з гарним настроєм та чистим сумлінням.

"Чорноморець" – "Олександрія" – 1:0

Ще один матч із "золотої колекції" цього туру. Один удар в площину на дві команди за перший тайм, чотири – за весь матч. Дякувати Богу, хоча б один з цих ударів все ж знайшов сітку воріт і трошки підправив невтішну статистику результативності туру.



Цифри туру

8 з 12 команд УПЛ не змогли забити в цьому турі.
1,16 голів за матч – середня результативність туру.
0,6 голів за матч – середня результативність туру без врахування донецького дербі в Києві.

Турнірна таблиця після 25 турів

Гонка бомбардирів

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme