Як у Львові оштрафували водія Садового

Суд оштрафував водія комунальної львівської маршрутки, який побив колегу через пасажирів

Залізничний районний суд Львова оштрафував на 850 грн водія автобуса №28, який на вул. Городоцькій побив свого колегу-водія цього ж маршруту через конкуренцію за пасажирів. Відповідний вирок оприлюднений у реєстрі судових рішень. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Захід.нет.

Як зазначається у судовому вироку від 23 березня 2017 року, інцидент між двома водіями маршруту №28 стався ще 24 вересня 2016 року. Тоді о 8:05 на вул. Городоцькій, 299 водій однієї маршрутки вдарив водія іншої маршрутки і приснув йому в обличчя газовим балончиком.

Винуватець інциденту в суді розповів, що його автобус наздогнав та випередив інший автобус цього ж маршруту №28 (вул. Варшавська – Рудне) та забрав усіх пасажирів із зупинки.

Після цього водій автобуса, який залишився без пасажирів, наздогнав свого колегу, "підрізав" його автобус, штовхнув постраждалого та приснув в обличчя з балончика.

Як встановила медична експертиза, внаслідок цього постраждалий отримав опіки очей І ступеня. "Вказана травма очей утворилася від дії хімічної речовини, можливо внаслідок випущеного в ділянку очей струменя із газового балончика", – мовиться у вироку.

Відтак, суд визнав водія, який напав на колегу, винним у завданні потерпілому легких тілесних ушкоджень (ч.1 ст. 125 ККУ) та призначив йому штраф у сумі 850 грн.

Зазначимо, що маршрут №28 (вул. Варшавська – Рудне) обслуговує комунальний перевізник АТП-1.

Раніше ми повідомляли про те, що комунальники Садового залишаться без свят.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme