У Садового вирішили на Великдень відправити львів'ян на кладовища

На маршрутах громадського транспорту працює понад 430 машин, випуск продовжується

Як повідоляє Depo.Львів з посиланням на Львівську міськраду, на маршрутах громадського транспорту сьогодні працює понад 430 машин, зокрема, 319 автобусів та 112 одиниць електротранспорту. Як повідомили в міському управлінні транспорту, випуск продовжується. Також перевізники відстежують пасажиропотік і готові збільшити кількість автобусів на маршрутах. Збільшено кількість транспорту, яка курсує до кладовищ.

Як повідомили в ЛКП "Львівелектротранс", сьогодні на маршрутах працює 59 трамваїв та 53 тролейбуси. Зокрема, збільшено кількість машин на тролейбусному маршруті №11, який курсує до кладовища. Зараз на цьому маршруті працює 6 машин.

За інформацією управління транспорту, на маршрутах працює 319 автобусів, зокрема: АТП №1 – 98 машин, "Міра і К" - 48 машин, "Успіх БМ" - 58 машин, АТП 14630 – 50 машин, "Фіакр" – 65 машин.

"На маршрути виїхало 98 машин. Якщо буде така потреба, ще додамо автобуси. В режимі чергування зараз ще 8 машин. Наші працівники здійснили об'їзд та промоніторили ситуацію на маршрутах. Великого пасажиропотоку зараз нема. Ми також збільшили кількість машин на маршруті до кладовища", - розповів директор АТП №1 Ярослав Іванець.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme