У Садового "бавляться" сонячними ліхтарями

Біля одного із львівських ЦНАПів встановили ліхтарі на сонячних батареях

Як повідомляє Depo.Львів, біля Центру надання адміністративних послуг на вул. М. Хвильового 14а встановили ліхтарі на сонячних батареях. Офіс знаходиться між будинками, і щоб забезпечити там належне вуличне освітлення, вчора встановили такі ліхтарі. Загальна вартість робіт склала 58 тис. грн. Також, облагороджуючи територію, після свят біля ЦНАПу встановлять велостійки.

"Ці ліхтарі не підключені до мережі вуличного освітлення, а мають автономні батареї – сонячні панелі, які акумулюють енергію і таким чином освічують територію біля центру надання адміністративних послуг, використовуючи сонячну енергію.

Минулого року ми розпочали благоустрій території біля Центру, встановили відповідні загородження, поставили сучасні вуличні меблі, і вчора встановили ліхтарі, тому що офіс знаходиться між будинками і там було погане освітлення. Тому ми вирішили встановити сучасні прилади, які б дозволили якісно вирішити цю проблему. В минулому році ми провели через систему державних закупівель ProZorro торги, переможцями стала компанія ТзОВ "КМБ СЕРВІС". Загальна вартість робіт становила 58 тис грн.", - розповіла директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, і наголошує, що території біля ЦНАПів повинні бути зручними і комфортними для мешканців.

Щодо інших ЦНАПів, то теж облагороджують території навколо, зокрема – встановлюють вуличні меблі. "Ми намагаємося встановлювати вуличні меблі біля кожного з Центрів. Біля ЦНАПів на просп. Червоної Калини, на вул. Виговського і вул. Хвильового встановлені такі меблі. Їх немає лише біля ЦНАПів на вул. К. Левицького і Ген.Чупринки, адже це приміщення районної адміністрації, і там вже є свій стиль облаштування прибудинкової території. Зараз ведемо капітальні ремонтні роботи у приміщенні на Рясне – на вул. Шевченка, 374, і там у планах теж облаштувати прибудинкову територію", - додала Валентина Бартошик.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme