У Рівному в батьків школярів вимагають гроші на песика класній керівничці

На День народження вчительки треба здати 150 грн

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на РадіоТрек, у Рівному збирають з батьків школярів гроші на собаку вчительці.

За словами рівненської журналістки Тетяни Вуйлової, батьківських зборів з цього приводу не було, але у "Вайбері" батьки, які представляють батьківський комітет, оголосили попередні суми, які потрібно буде здати.

200 гривень - на випускний, 150 гривень – на ремонт, шкільна каса - 150 гривень, 300 гривень – на екскурсію для тих, хто у травні захоче їхати у Львів, 50 гривень – класній керівничці на День народження.

"Дуже жваво батьки обговорювали питання щодо вибору подарунку. І батько, який товаришує з учителькою, запропонував купити їй собачку. Собачку непросту, а за 4 тисячі гривень. Потім вже пішли розмови, що собака буде коштувати 5 тисяч гривень. Тобто вже 50 гривнями не обійдеться", - розповіла Вуйлова.

Оскільки у класі 32 дитини, то, за словами Тетяни Вуйлової, виходить, що не менше 150 гривень доведеться кожному з батьків скластися на собаку для вчительки.

"Я розумію, що батьки, які водять дітей у гімназію, займають непрості посади, і для них 50 чи 150 гривень на собачку - це не проблема. Але це вже, виходить, як бездонна діжка", - обурилася Вуйлова.

У Рівному перукарка покарала чоловіка за надмірну волохатість.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Рівне

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme