Світлична: Щиро бажаю кожній українській родині добра, миру і благополуччя

У Світлу Великодню ніч з 15 на 16 квітня в храмах Харкова і області пройшли святкові богослужіння

Світлична: Щиро бажаю кожній українській…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської ОДА, голова ОДА Юлія Світлична приєдналася до святкової молитви парафіян у храмі Св. Іоанна Богослова Української православної церкви Київського Патріархату.

"Всіх жителів міста і області вітаю зі святом, Світлим Христовим Воскресінням. Безумовно, це одне з найважливіших християнських свят, яке всіх об'єднує. Я щиро хочу побажати кожній українській родині добра, миру і благополуччя", - сказала Юлія Світлична.

Довідка Depo.Харків. Світле Христове Воскресіння - так називається святкування Великодня у християн. Святкування Воскресіння Ісуса Христа має в християнстві особливого сенсу перемоги і торжества над смертю. Смерть уже не є кінцем всього, а стає дверима в Царство Боже. Тому в дні святкування Великодня, а свято триває цілий тиждень ("Світла седмиця"), в храмах відбуваються урочисті пасхальні богослужіння, що прославляють перемогу Христа над смертю.

Великоднє Богослужіння починається у Велику Суботу о 23 годині, а опівночі відбувається хресний хід, який переходить у Великодню утреню і літургію.

Як повідомляв Depo.Харків, на Великдень на Харківщині цілодобово чергуватимуть близько 750 рятувальників та понад 140 одиниць техніки ДСНС.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme