UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Сумщині затримали наркодилершу

33-річна мешканка Шостки збувала знайомим марихуану за 100 гривень

На Сумщині затримали наркодилершу…

У Шостці поліцейські отримали інформацію про те, 33-річна жителька району займається продажем наркотиків, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Під час перевірки та ряду слідчо-оперативних заходів підозри підтвердились. Оперативники задокументували два факти продажу жінкою марихуани одному з мешканців Шостки. Ще понад 100 грамів марихуани вони знайшли в будинку наркодилерши.

За словами підозрюваної, коноплі вона випадково знайшла влітку на покинутих земельних ділянках. Добре розуміючи, що їх можна вигідно продати, вона самостійно їх приготувала для вжитку та запропонувала своїм знайомим, встановивши ціну 100 гривень за сірниковий коробок.

Жінці було оголошено про підозру в скоєнні злочину за ознаками ч. 2 ст. статті 307 КК України ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів").

За скоєне жінці загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі матеріали досудового слідства вже спрямовані до суду де й буде визначена міра покарання зловмисниці за вчинений злочин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme