Як у Дніпрі продають паску із салом та таблицею Менделєєва

Вибір пасок у торгівельних закладах Дніпра вражає, проте якість викликає багато питань

Як у Дніпрі продають паску із салом та т…

Про це Depo.Дніпро стало відомо у торгівельних закладах і на стихійних ринках міста.

Вибір досить різноманітний, більшість подає свій товар під виглядом пасхальних кексів. Ціна коливається: від 9 грн за 150 г, 14-20 грн за 250 г, від 20 грн до 25 грн за 350 г.

На стихійних ринках грамами і упаковками не переймаються, продаючи паски разом із салом, м'ясом, молоком та іншими продуктами. Тут все по-народному: маленька – 15 грн, середня – 20 грн, велика – 25 грн.

Слід зазначити, що навіть в офіційних кіосках хлібзаводів паски продаються у целофанових обгортках без етикетки зі складом продуктів. А от у торгівельних мережах наявність такої етикетки контролюється, але стає відомо, чому виробники намагаються приховати зміст пасок.

Коли до складу входить яєчний порошок, пальмове масло, сухе молоко та ціла таблиця Менделєєва, не кожен ризикне її купити.

Якщо слідувати класичному рецепту виготовлення паски, то вона містить у собі молоко, дріжджі, борошно, яйця, масло вершкове, цукор і ванільний цукор. Спечена у домашніх умовах 250-грамова паска за дніпровськими цінами може коштувати від 13 до 18 гривень в залежності від того, чи будуть туди покладені родзинки і якого виробника молочної продукції вибере господарка.

Проте кожен, хто не жалкує часу на самостійне виготовлення паски, може буте більш упевненим в тому, чим годуватиме своїх рідних у Великдень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme