Як спокуслива колишня військова стала зіркою Instagram завдяки апетитній дупі

26-річна Хоуп Говард стає все популярнішим блогером завдяки хисту демонструвати свою красу у мережі

Як спокуслива колишня військова стала зі…

За плечима красуні-моделі служба в армії та бойові завдання в Афганістані, передає Depo.ua.

З п'яти років Хоуп мріяла стали моделлю. Після закінчення школи зрозуміла, що хоче допомагати людям та вступила до військово-повітряних сил США. Коли Хоуп виповнилося 19, її відправили в Афганістан, де вона працювала механіком винищувачів.

"24 години, 7 днів на тиждень я ремонтувала винищувачі, не розлучаючись з кулеметом М-16", - сказала колишня військова.

Згадує своє минуле, як кращий та гірший досвід в її житті. Після того як шестирічний контракт закінчився, Говард стала працювати персональним фітнес-тренером. Вирішила втілити свою дитячу мрію у життя.

Сьогодні Хоуп популярна модель, бодібілдер та тренер. На її акаунт підписані більше 600 тис. користувачів мережі. Створила власний сайт hopeisabelhoward.com, де пропонує скористатися її послугами. Найдешевша коштує 540 грн. До пакету входить раціон для схуднення та підтримання струнких форм. Найдорожча — 17 500 грн. - складається з онлайн тренувань та розробки індивідуального раціону харчування.

Користувачі мережі полюбили Говард за відвертість: дівчина не соромиться викладати еротичні фото і показувати свої тренування, завдяки яким має ідеальну фігуру. Цікаво, що бойфренд моделі не проти такої відвертості і навіть сам фотографує Хоуп для фотоблогу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme