UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Великоднє свято відзначили військовослужбовці командування ЛитПолУкрбригу

Офіцери командування та військовослужбовці батальйону управління багатонаціональної бригади спільно з представниками інших військових колективів Люблінського гарнізону святкували Пасху

Великоднє свято відзначили військовослуж…

Командування Литовсько-Польсько-Української бригади та військовослужбовці батальйону управління багатонаціональної бригади спільно з представниками інших військових колективів Люблінського гарнізону відзначили Великоднє свято, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією офіцера зв'язків з громадськістю Олександра Гайна.

В теплій і дружній атмосфері польські військовослужбовці склали найкращі побажання та поділилися пасхальними яйцями із колегами зі збройних сил Литовської Республіки і України. Після богослужінь католицького і православного капеланів, учасники скуштували традиційних великодніх страв.

"Наша сила в тому, що ми об'єднані незважаючи на наші відмінності. Польські, Литовські та Українські військовослужбовці та цивільні працівники довкола пасхального стола складають молитви та дякують Ісусу Христу за його велику жертву в ім'я майбутнього людства. Життя військовослужбовця теж пов'язане з саможертовністю, і оборонці Польщі, Литви та України неодноразово перед обличчям загроз демонстрували відвагу та безстрашність. Від імені колективу командування Литовсько-Польсько-Української бригади прийміть щирі побажання Божого благословення, щастя і здоров'я для вас та ваших родин," – зазначили в спільній заяві офіцери та цивільні працівники багатонаціональної військової частини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme