UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Єкатеринбурзі безпритульний приніс в поліцію відрізану людську голову

У відділ поліції № 11 Єкатеринбурга бездомний приніс в пакеті відрізану людську голову, яку він знайшов на вулиці Тагільський в Завокзальному мікрорайоні

Про це повідомило джерело, передає Depo.ua з посиланням на Znak.com.

У прес-службі ГУ МВС РФ по Свердловській області інформацію про страшну знахідку підтвердили, не уточнюючи, втім, подробиць.

"Дійсно, 13 квітня в Залізничному районі Єкатеринбурга була виявлена ​​голова людини. Інформація про це спочатку надійшла до Відділу поліції № 11. В даний момент співробітники поліції спільно з колегами зі слідчого комітету намагаються встановити особу загиблого та обставини того, що сталося", - розповіла представник поліцейського главку регіону Ніна Пєлєвіна.

Прес-секретар свердловського управління СКР Олександр Шульга додав, що на даний момент за фактом події Залізничним слідчим відділом порушено і розслідується кримінальна справа за частиною 1 статті 105 КК РФ "Вбивство". В рамках справи призначено необхідні судово-медичні експертизи, ведеться опитування громадян в мікрорайоні.

Відомо, що правоохоронці ведуть поквартирний обхід, демонструючи фотознімок голови і намагаючись з'ясувати у шокованих мешканців, чи не знає хто-то з них загинув.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme