Суд заарештував підлітків, які побили і зґвалтували хлопчика-інваліда

Троє підлітків, які катували і ґвалтували 10-річного хлопчика-інваліда в селищі Іванків Київської області, взяли під варту без права внесення застави за рішенням суду

Про це повідомив голова Київської ОДА Олександр Горган на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"У неділю 9 квітня в Іванкові троє підлітків познущались над 10-річним хлопчиком. Його жорстоко били кілька годин поспіль, катували, кидали в холодну воду, змушували їсти фекалії і лизати сечу. Незаперечні докази дають підстави стверджувати, що група підлітків ґвалтувала дитину палицею" , - розповів Горган.

Він зазначив, що дав доручення провести службове розслідування, зокрема щодо бездіяльності голови Іванківської РДА, який мав координувати роботу поліції району та інших служб району але нібито не зробив цього.

"Службове розслідування розпочато також щодо працівників поліції. Внутрішнє розслідування проводить Головне управління Національної поліції Київської області", - уточнив Горган.

За його словами, особисте втручання прокурора області забезпечило перекваліфікацію і розпочато кримінальні провадження у ч. 2 ст. 127 (катування) та ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme