Штаб АТО: Бойовики відкривали вогонь 16 разів

Ситуація в районі проведення АТО стабілізувалася, з початку дня бойовики 16 разів обстрілювали позиції Збройних сил України у зоні АТО

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Ситуація в районі проведення АТО стабілізувалася. З початку доби підрозділи російсько-окупаційних військ 16 раз обстріляли позиції Збройних сил України", – йдеться в повідомленні.

На приморському напрямку вогнем мінометів калібром 120-мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, противник накривав захисників Мар'їнки. По позиціях в районі Павлополя – бив з протитанкових гранатометів, а по опорних пунктах поблизу Чермалика – з кулеметів великого калібру.

По морським піхотинцям в районі Водяного противник вів вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а поблизу Широкиного – зі стрілецької зброї. Позиції в районі Мар'їнки обстрілювали ворожі снайпери.

На донецькому напрямку по позиціях поблизу населеного пункту Піски противник застосував гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів, а в районі Кам'янки бив по нашим воїнам зі стрілецької зброї. Захисників Опитного ворог обстріляв з кулеметів великих калібрів. Поблизу Троїцького активно діяли ворожі снайпери.

На луганському напрямку по захисникам Лобачевого підрозділу російсько-окупаційних військ вели вогонь з автоматичних гранатометів, а по захисникам Новоолександрівки – зі стрілецької зброї.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримували режим "тиші" і вогонь у відповідь не відкривали", – відзначили в прес-центрі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme