СБУ затримала полтавця, який "замінував" харківський аеропорт

Жителя Полтавської області затримано за неправдиве повідомлення про мінування аеропорту в Харкові

СБУ затримала полтавця, який "замінував"…

Служба безпеки України разом із поліцією затримали жителя Полтавської області за неправдиве повідомлення про мінування у в Харкові, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-центр СБУ.

"Телефонного терориста", який здійснив неправдиве повідомлення про мінування Харківського аеропорту, затримали співробітники Служби безпеки України разом із поліцією", - сказано у повідомленні.

59-річний житель Кременчуцького району Полтавської області подзвонив на гарячу лінію Державної служби з надзвичайних ситуацій і повідомив, що в період травневих свят будуть підірвані приміщення Міжнародного аеропорту "Харків".

Після затримання зловмисник зізнався, що здійснив анонімний дзвінок із хуліганських мотивів. "Жартівнику" доведеться також компенсувати видатки державних і комерційних установ, який завдано збитків від протиправних дій.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 259 (умисно неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme