Організатори Roma Fashion Week поїхали посеред конкурсу, забравши призи учасників

Організатори міжнародного конкурсу Roma Fashion Week Тетяна Генкина і Ріккардо Губьані втекли з подарунками переможців

Відзначимо, що в цьому році було заявлено близько 200 учасників, кожен з яких заплатив 150-250 євро, передає Depo.ua з посиланням на Life.

Захід було заплановано на 3-7 квітня. Фактично останній день конкурсу був 6 квітня.

Одна із учасниць конкурсу розповіла, що бачила, як 6 квітня близько 16:00 організатори оголосили перерву, а після сіли в машину і поїхали. Близько 18:00 на місце прибула поліція. А потім учасників конкурсу вигнали з приміщення через те, що оренда виявилася не оплачена. Увечері того ж дня група учасників пішла в італійську поліцію і попросила розслідувати те, що сталося.

Відзначимо, що організатори обіцяли цінні подарунки. Так, переможець в номінації Fashion model повинен був отримати контракт на рік з модельним агентством, а в іншій номінації дизайнер - автомобіль Mercedes Smart. Але переможці не отримали призів, а організатори не виходять на зв'язок.

Переможниця Roma Fashion Week-2015 номінації Fashion model Уляна Ткач з Красноярського краю розповіла Лайфу, що з подарунками обманювали і до цього.

Італійський стиліст Квіріно Мартеллино опублікував на сервісі Youtube відео з Roma Fashion Week, де говорить про те, що організатори поїхали з грошима учасників. Він наголосив на вкрай низький рівень організації самого заходу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme