UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Армійці на Хмельниччині стали менше пити спиртне

Рівень зловживання алкоголем з-поміж військовослужбовців знизився

Армійці на Хмельниччині стали менше пити…

Наразі триває тенденція до зменшення вживання алкогольних напоїв військовослужбовцями, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на газету "Є".

"Якщо зробити порівняння, то до прикладу, за І квартал цього і минулого років, то в рази 1,5 - 2 зменшилося зловживання спиртним серед військовослужбовців. Очевидно, тому що контрактники намагаються не вживати через штрафні санкції і позбавлення премій", - каже начальник штабу – перший заступник начальника Хмельницького зонального відділу Військової служби правопорядку (ВСП) полковник Олексій Бєхтєрєв.

За його словами, ВСП, отримавши інформацію про таке правопорушення з різних гарнізонів, оформлює службовий лист на командира частини, аби військовослужбовця притягнули до дисциплінарної відповідальності.

"Щомісяця ми проводимо звірки про складання адмінпротоколів щодо військовослужбовців, уникнути відповідальності порушникам важко", - каже полковник.

Як він зауважує, якщо на військовослужбовця складають протокол за ст.172.20 КУпАП, при зарплатні 7 тисяч гривень, він отримає не більше 3400 гривень.

Читайте також: В 2015 році ЗСУ втратили більше сотні бійців через алкоголь

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme