UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Американка, яка лякала онуку отримала три довічні терміни

В Оклахома-Сіті місцева жителька засуджена до трьох довічних термінів за те, що в образі відьми тероризувала свою семирічну онуку

Про це повідомляє Depo.ua з посиланям на Associated Press.

51-річна Женева Робінсон в лютому визнала себе винною в п'яти епізодах жорстокого поводження з дитиною. Вона зізналася, що, переодягнувшись відьмою Нельдою, дряпала шию дівчинки, била її по обличчю і рукам, різала волосся, коли та спала.

"Те, що вона робила, було жахливо, і те, що вона робила, назавжди вплине на цю дитину і її братів і сестер", - сказала помічник окружного прокурора Меридіт Истер.

У суді було продемонстровано трихвилинне відео з мобільного телефону. На ньому було відображено, щоРобінсон одягнена в чорне, на ній було щось на зразок маски, а її руки пофарбовані в зелений колір.

Сторона захисту пояснила поведінку підсудної виховними цілями, але визнала, що та "зайшла занадто далеко". Робінсон заявила, що лікується від біполярного розладу і шизофренії.

Коханець засудженої, Джошуа Грейнджер, також отримав обвинувальний вердикт після того як визнав себе винним по жодному пункту звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми. Очікується, що він буде відбувати 30-річний тюремний термін.

Робінсон була арештована у вересні 2014 року після того, як дівчинка, яка страждала від недоїдання, потрапила в лікарню.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme