14-річна дівчина зі Львівщини після сварки з матір'ю поїхала на "екскурсію" до Києва

Ще на початку квітня дитина зникла з дому у Львівській області, а знайшли її лише зараз у Києві

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, до Шевченківського управління поліції столиці надійшло повідомлення, що у торговельно-розважальному центрі на Майдані Незалежності знайшли блокнот дівчинки. На сторінках були записи про наміри вчинити суїцид. Крім того, у записнику було миттєве фото дівчини та чек на оплату фотокартки із датою.

За вказаним повідомленням поліцейські відділу ювенальної превенції столичного главку та сектору ювенальної превенції Шевченківського управління поліції розпочали негайну перевірку. Правоохоронці з'ясували, що знайдений блокнот належить 14-річній мешканці Львівської області, яка на початку квітня пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася. Стало відомо, що після конфлікту з матір'ю дівчина взяла з дому гроші та начебто поїхала у напрямку Львова.

Аби встановити місцезнаходження дитини, поліцейські розробили орієнтування зниклої та направили в усі райони Києва. Переглядаючи відео з камер спостереження, правоохоронці встановили приблизне місце перебування дитини.

Дівчинка переважно прогулювалась у центральній частині міста. Речі здала в камеру схову, ночувала де прийдеться. Харчувалася дитина у закладах швидкого харчування, де згодом її знайшли правоохоронці.

Підліток перебуває в задовільному фізичному та психічному стані, фактів вчинення відносно неї протиправних дій не встановлено. Дівчинку передали працівникам ювенальної превенції Львівської області для повернення батькам.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme