Житомир хоче стати туристичним "космічним" містом

Однією з головних туристичних принад Житомира є єдиний в Україні музей космонавтики імені Сергія Корольова

Житомир хоче стати туристичним "космічни…

Батьківщину основоположника практичної космонавтики Сергія Корольова – місто Житомир – хочуть перетворити на туристичне "космічне" місто. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Житомирської міської ради.

Однією з головних туристичних принад Житомира є єдиний в Україні музей космонавтики імені Сергія Корольова. Космічні експонати які розповідають історію розвитку космічної галузі у світі в поєднання з сучасними технологіями, які допомагають відвідати подібні заклади в інших країнах – не можуть залишити байдужими жодного відвідувача. У меморіальному комплексі можна проникнутися історією та життям Сергія Корольова, де зібрані особисті речі всесвітньовідомого науковця та його родини.

Окрім космічної тематики, Житомир може показати туристам рекордсменку-ляльку-мотанку, унікальний парк відпочинку, найбільший пішохідний міст, десятки архітектурних пам'яток та чимало інших закладів.

"Я вже не вперше у Житомирі, але однозначно можу сказати, що місто, з останнього мого візиту стало набагато комфортнішим та затишнішим. Я відкрила для себе багато нових, цікавих та унікальних закладів, які є у місті. І безповоротно закохалася у підвісний міст. Я досить часто подорожую Україною і з впевненістю можу сказати, що подібного ніде не бачила", - ділиться враженнями учасниця прес-туру по Житомиру Ірина Максименко.

Нагадаємо, жителі Житомира хочуть, щоб музей космонавтики імені Сергія Корольова отримав статус національного.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme