UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізькому автодору відмовили в оплаті ремонту доріг через погану якість

Через неякісно виконаний ремонт Служба автомобільних доріг у Запорізькій області відмовилася приймати роботи та оплачувати їх кільком філіям ДП "Запорізькій облавтодор"

Запорізькому автодору відмовили в оплаті…

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у прес-службі САД в Запорізькій області.

З початку року через неякісний ямковий ремонт не були прийняті і оплачені роботи філії "Токмацький райавтодор ", що ліквідувала аварійну ямковість на автодорозі Р-37 "Енергодар - Василівка - Бердянськ", на суму 34, 32 тис. грн; філії "Пологівський райавтодор " на автодорозі О081149 "Пологи - Кінські Роздори - Андріївка -Нововасилівка - Бердянськ " - 7,9 тис. грн; філії "Куйбишевський райатодор", виконувала роботи на автодорозі, Т-08-03 "Запоріжжя - Маріуполь " – 6,1 тис.грн.

Також у Службі повідомили, що минулого року відмовили в оплаті ремонту на автомобільній дорозі Н-08 "Бориспіль-Дніпропетровськ – Запоріжжя". Саме цю дорогу перевірив під час візиту на Запоріжжя голова правління ПАТ ДАК "Автомобільні дороги України" Артем Гриненко. Неякісний ремонт дороги, разом з іншими недоліками, коштував посади очільнику Запорізького облавтодора.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme