"Випробування тазиками" чекає на мешканців ще чотирьох районів Києва

З 18 квітня по 4 травня в чотирьох районах Києва очікується планове відключення гарячої води

"Випробування тазиками" чекає на мешканц…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на "44.ua".

Гаряче водопостачання на час проведення випробувань буде тимчасово відключено для частини споживачів Святошинського (24.04 по 04.05), Оболонського (18.04 по 27.04), Голосіївського (18.04 по 27.04) і Солом'янського (24.04 по 04.05) районів.

Слід додати, що станом на сьогодні у Києві внаслідок пошкоджень, планових ремонтів та гідравлічних випробувань тепломереж тимчасово без гарячого водопостачання залишається 840 споживачів.

Нагадаємо, з 10 квітня у Києві стартували гідравлічні випробування столичних тепломереж. У зв'язку з цим гарячу воду відключили в Шевченківському, Оболонському та Подільському районах столиці.

Додамо, що минулого року ПАТ "Київенерго" розпочинало гідравлічні випробування тепломереж у зв'язку з підготовкою до опалювального сезону 14 квітня.

Довідка. Гідравлічні випробування – це метод діагностики, що застосовується компанією щороку в міжопалювальний період з квітня по серпень, щоб завчасно виявити та полагодити пошкоджені та зношені ділянки тепломереж. Випробування технологічно неможливо провести без відключення гарячої води.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme