Відомий музичний портал показав Дорну "сварку" між українцями і росіянами на Донбасі

Редакція Karabas Livе на свій манер вирішила написати рецензію на новий альбом співака Івана Дорна. який вийшов 14 квітня

Відомий музичний портал показав Дорну "с…

Через скандальне інтерв'ю російському журналісту, в якому Дорн назвав росіян "старщим братом" і заперечив війну на Донбасі, відомий сайт музичної журналістики Karabas Livе вирішив замість рецензії на новий альбом співака Open the Dorn, показати йому, що насправді відбувається на Сході України, передає Depo.ua.

"Сьогодні, 14 квітня, вийшов третій альбом Івана Дорна "Open the Dorn". Редакція Karabas Live мала нагоду послухати нові пісні артиста за кілька днів до прем'єри. Нам було що сказати про це.

Але 11 квітня Іван Дорн дав інтерв'ю одному з російських відеоблогерів, де серед іншого розповів про те, що вважає сучасні політичні події "ссорой" між старшим братом (Росією) та молодшим (Україною). До того ж, за словами виконавця, зараз у стосунках між цими братами можна спостерігати "оттепель".

Редакція Karabas Live була трохи здивована такою версією подій. Тому ми вирішили замість рецензії на альбом "Open the Dorn" у день його виходу трохи розповісти про "ссору" братів та про "оттепель", аби й деякі шанувальники артиста, які, можливо, поділяють його думку, мали більш повне уявлення про те, що відбувається в Україні.

І так, "младший брат" — це з радянських підручників. Саме зараз прийшов час викинути їх з голови", - йдеться на сайті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme