У зоні АТО бойовики не вгамовуються - 29 разів відкривали вогонь, Трьох бійців було поранено

З початку доби ворог 29 разів відкривав вогонь по опорних пунктах ЗСУ. Троє військовослужбовців отримали поранення

Провокаційні обстріли українських позицій з боку російсько-терористичних військ відбуваються вздовж усієї лінії розмежування.

"На Приморському напрямку, противник вогнем з 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї накривав захисників Водяного. З протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів бив по оборонцях Павлополя. Під Широкиним, Гнутовим та Талаківкою морських піхотинців обстрілювали зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Донецькому напрямку, по позиціях поблизу Авдіївки, Верхньоторецького, Зайцевого та Кам'янки ворог застосував 82-мм міномети, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Пісків вів вогонь з гранатометів та кулеметів великого калібру.

"На Луганському напрямку, підрозділи російсько-окупаційних військ з мінометів калібру 120-мм та автоматичних гранатометів відкривали вогонь по захисниках Катеринівки. Під Попасної противник обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї", - зазначають у прес-центрі АТО.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme